Hier loopt alles zo natuurlijk mogelijk. Wij vertegenwoordigen de basisprincipes van moderne bedrijfsvoering van een hertenhouderij, om de dieren de maximale vrijheid, de beste voeding en de best mogelijke bescherming en verzorging te kunnen geven.
- Innes Moffat, Hertenindustrie Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeelands hertenvlees heeft een makkelijk gaarproces en geeft mij veel speelruimte voor creativiteit,  vooral op het gebied van voorgerechten. Door de optimale versnijding is het vlees keukenklaar en zeer goed te verwerken. En aangezien het vlees het hele jaar door ook in grotere hoeveelheden verkrijgbaar is , kan ik zeer goed plannen en calculeren.

- Matthias Gleiß, Restaurant Volt, Berlin

Door keukenklassiekers op een andere manier te bereiden, wil ik de mensen prikkelen. Nieuwzeelandshert  is een consequent uitstekend product, dat mij de nodige zekerheid in mijn plannings geeft. Het vlees droog deppen, enige minuten laten rusten en dan kan ik het  hoogwaardige product al verwerken. 

- Sebastian Roisch, Zenzakan, Frankfurt

De versnijdingen van Nieuwzeelandshert zijn zo goed, dat je haast niets meer hoeft weg te snijden. Het vlees is voor vele doeleinden te gebruiken en de kwaliteit is precies goed.

- Michael Huber, Restaurant Huber, München

Wild op de grill is trend en Nieuw-Zeelands hertenvlees is daarvoor zeer geschikt. Het heeft een milde smaak en de versnijdingen zijn zo perfekt, dat je nog maar weinig hoeft weg te snijden. Zo kun je zeer kostensparend werken.

- Ralf Bos, Bos Food

Nieuwzeelandshert biedt mij het hele jaar door een stabiele en betrouwbare kwaliteit. Door de zeer goede versnijdingen is het vlees tijdsparend te verwerken en zowel de consistentie van het vlees als de volle smaak bevalt bijna al onze gasten.

- Volker Drkosch*, Restaurant Victorian, Düsseldorf

Nieuw-Zeelands hertenvlees is zeer goed combineerbaar met andere producten en aangezien het vlees het hele jaar door verkrijgbaar is, zijn er talloze recepten en bereidingsvormen mogelijk. 

- Carmelo Greco*, Ristorante Carmelo Greco, Frankfurt

De kwaliteit is goed en je krijgt een zeer mooi product voor een goede prijs. Ik bereid Nieuw-Zeelands hertenvlees graag sous-vide, zodat de milde vleessmaak goed tot zijn recht komt. 

- Thomas Fischer, Brasserie – Die Bank, Hamburg
Nieuw-Zeeland – dat is ver weg. Producten die van daar hun weg naar ons toe vinden, moeten wel van uitzonderlijke kwaliteit zijn. Zoals het hertenvlees, dat mals, vetarm, en karaktervol is zonder penetrant te zijn. Het voldoet aan alle eisen van Europese topkoks.
- Bernd Matthies, foodjournalist en criticus

Nieuw-Zeelandshert is een kwaliteitsproduct en daar zijn wij zijn met ons werk een onderdeel van. Daar zijn wij trots op.

- Paddy Boyd, hertenhouder
Nieuwzeelandshert biedt mij een stabiele en betrouwbare kwaliteit, ongeacht seizoensgebonden schommelingen. Vooral in de zomermaanden is het voor mij een goed en gezond alternatief voor rund-, kalfs- of varkensvlees.
- Sterrenkok Carmelo Greco, Ristorante Carmelo Greco in Frankfurt
Nieuwzeelandshert bood mij een perfect gepland programma. Ik zou een dag lang kunnen vertellen over de beroepsmatige- en persoonlijke ervaringen die ik heb opgedaan.
- Ricky Saward, Finalist van het Young Chef Exchange Programma 2013