Versnijdingen

Versnijdingen

Hertenvlees uit Nieuw-Zeeland is vacuüm verpakt, gekoeld of diepgevroren verkrijgbaar. De door ervaren en opgeleide experts uitgesneden keukenklare versnijdingen, waarborgen het hoogst mogelijke rendement, waarvan een kok altijd profiteert. 

Dikke lende

Versnijding uit de bout, die klassiek in vier technische delen zonder vlies aangeboden wordt. De dikke lende is ideaal voor medaillons, noisettes, vlindersteaks en kleine braadstukken.

Schenkel

Medaillons, steaks, reepjes vlees en braadstukken biedt  de versnijding in vier technische delen uit het voorste deel van de bout.

Platte bil

De versnijding in vier technische delen uit de buitenzijde van de bout levert sappige medaillons, schnitzels, goulash, braadstukken en reepjes vlees.

Bovenbil

Voor medaillons, vlindersteaks, grote steaks en braadstukken is de versnijding in vier technische delen uit de binnenzijde van de bout ideaal.

Rug

De rug levert zeer fijn wildgebraad. Het vlees is ideaal om te braden of te grillen. Goed om te weten: aan de binnenzijde van de rug bevinden zich de bijzonder malse filets.

Filet

Het in één stuk uitgesneden filet uit de binnenzijde van de rug is ideaal voor steaks en medaillons.

Carré

De versnijding uit de hertenrug, die uit de ribben wordt gesneden, wordt met vetlaag en vlies aangeboden. Het vlees is goed om te smoren, te grillen en te braden.